Go to Top

Gerard Pou, nou Director Tècnic d’AMBIENTAL

foto gerard pouS’acaba d’incorporar a la plantilla d’AMBIENTAL el Gerard Pou ocupant el càrrec de Director Tècnic de l’àrea de seguretat industrial per a instal·lacions tèrmiques i elèctriques.

El Gerard compta amb una remarcable experiència en el sector de Seguretat Industrial a Catalunya. Especialment en la inspecció i control d’instal·lacions tèrmiques en edificis i aparells elevadors i, amb menor grau d’especialització, en inspecció d’instal·lacions elèctriques i equips a pressió.

Durant set anys va treballar a TÜV Rheinland IICT, S.A., una de les dues empreses més importants en el sector de la Inspecció i control a Catalunya i referent a nivell internacional en els serveis d’inspecció, certificació i formació; etapa en la que va assumir i desenvolupar les funcions d’inspector tècnic i formador en diverses àrees reglamentàries del departament de mecànica, assolint un elevat grau d’especialització en el reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis.

Posteriorment ha desenvolupat les funcions de Responsable de l’àrea d’Organisme de Control Catalunya de TÜV NORD CUALICONTROL, desenvolupant la unitat de negoci en la regió i col·laborant en la direcció tècnica i comercial de l’empresa a nivell estatal.

A més, anteriorment havia treballat com a coordinador de projectes a GDE- Grup de Desenvolupament Empresarial I+D+i, S.L.

Compta amb el títol d’Enginyer Tècnic Industrial en l’especialitat en Química Industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona.

Si necessites informació sobre seguretat industrial en instal·lacions tèrmiques, no dubtis en contactar-lo!