Go to Top

Manuel Cobos, nou Director Tècnic de Baixa Tensió

2016-09-13A mitjans de maig es va incorporar a AMBIENTAL Manuel Cobos, ocupant transitòriament el càrrec de Responsable Tècnic de l’àrea de Baixa Tensió, per passar a ser posteriorment anomenat Director Tècnic d’instal·lacions elèctriques.

Manuel Cobos compta amb una experiència de més de 25 anys en el sector de la Seguretat Industrial a Catalunya. Ha treballat en diferents àmbits tècnics, destacant la seva llarga experiència en normativa, reglamentació, inspecció i control d’instal·lacions elèctriques (alta i baixa tensió). En aquest sentit, ha estat, Inspector Acreditat,  Responsable del Departament Elèctric de Barcelona, Responsable i Director Tècnic d’Electrotècnia a nivell estatal i Responsable d’Operacions d’Electrotècnia a Catalunya, a l’empresa TÜV Rheinland Iberia (antic ICICT).

Compta amb el títol d’Enginyer Tècnic en Electricitat  per la Universitat de Córdoba i ha estat professor de Tecnologia Elèctrica en diferents centres formatius. Als últims 12 anys col·labora com a formador d’electricitat, principalment als Gremis d’Instal·ladors, i ha fet multitud de seminaris i xerrades informatives.

Des d’AMBIENTAL estem molt contents de la seva incorporació. Sense cap mena de dubte esta contribuint, enormement, a generar solidesa i capacitat de creixement a la unitat de baixa Tensió i al conjunt de la nostre àrea de Seguretat Industrial.

Si necessites informació no dubtis en contactar-lo!