Go to Top

Marta Viñets Massa, nova inspectora de Baixa i Alta Tensió

A mitjans de setembre es va incorporar a AMBIENTAL la Marta Viñets com inspectora senior de l’àrea d’inspecció d’instal.acions elèctriques, tant a nivell de Baixa Tensió com d’Alta Tensió.

Marta Viñets compta amb una experiència de més de 13 anys en el sector de la Seguretat Industrial a Catalunya. Ha treballat en diferents àmbits tècnics i empreses. va iniciar la seva carrera professional treballant primer en una Entidad Ambiental de control  i posteriorment va estar 10 anys com a inspectora d’instal·lacions elèctriques (alta i baixa tensió) a l’empresa TÜV Rheinland Iberia (antiga ICICT).

Compta amb el títol d’Enginyeria Tècnica Industrial especialitzada en Electrònica Industrial i Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions, especialitat Telemàtica, per l’Escola Universitària Politècnica de Mataró.

Des d’AMBIENTAL estem molt contents de la seva incorporació. Sense cap mena de dubte esta contribuint, enormement, a generar solidesa i capacitat de creixement a la unitat d’electricitat i al conjunt de la nostre àrea de Seguretat Industrial.

Si necessites informació no dubtis en contactar-la!