Go to Top

Xavier Carrión, nou inspector senior de Baixa i Alta Tensió

foto Xavi Carrión WEB 2A començaments d’Abril es va incorporar a AMBIENTAL Xavier Carrión com a inspector sènior de l’àrea d’inspecció d’instal·lacions elèctriques, tant a nivell de Baixa Tensió com d’Alta Tensió.

Xavier Carrión compte amb una experiència de més de 21 anys en el sector elèctric industrial de Catalunya, temps durant el qual ha treballat en diferents àmbits tècnics i empreses. Va iniciar la seva carrera professional a l’empresa Enditel (Endesa Telecomunicacions), posteriorment, en dos etapes diferenciades, va treballar a TÜV Rheinland (antiga ICICT) un total d’11 anys, anteriorment havia treballay 8 anys de tècnic especialista en una empresa de serveis elèctrics industrials.

Compte amb el títol d’Enginyeria Tècnica Industrial especialitzada en Electrònica Industrial, per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Els últims 10 anys col·labora com a docent en diferents cursos formatius en el Camp de la Baixa Tensió al “El Gremi” (Gremi d’instal·ladors de Lleida) i al “CETILL” (Col·legi d’enginyers tècnics de Lleida).

Des d’AMBIENTAL estem molt contents de la seva incorporació. Sense cap mena de dubte esta contribuint, enormement, a generar solidesa i capacitat de creixement a la unitat d’electricitat i al conjunt de la nostre àrea de Seguretat Industrial.

Si necessites informació no dubtis en contactar-lo!