Go to Top

A AMBIENTAL RENOVEM LA PÀGINA WEB!

AMBIENTAL PEKEFa uns dies vàrem renovar el Bloc, que titulem “L’edifici al dia”, on podreu trobar tot allò que te relació amb la gestió i manteniment dels edificis (s’hi tracten aspectes relacionats amb el disseny i tendències, tecnologia, normativa, gestió i manteniment). Ara llacem la Web nova d’AMBIENTAL. L’hem renovat per tal de fer-la més moderna i accessible.

Es tracta d’una web ràpida i molt visual que té els següents apartats principals:

Els diferents serveis que ofereix AMBIENTAL són:

  • Inspecció d’Instal·lacions amb risc de produir legionel·la
  • Inspecció Tècnica de Màquines Recreatives.
  • Inspecció d’Instal·lacions Tèrmiques
  • Inspecció d’Instal·lacions de Baixa Tensió
  • Certificat d’Eficiència Energètica.
  • Inspecció Tècnica de l’Edifici

AMBIENTAL és una empresa d’inspeccions reglamentàries. L’objectiu estratègic d’AMBIENTAL és poder oferir, progressivament, tots els serveis d’inspecció reglamentària que precisin les diferents tipologies de clients (enginyeries, immobiliàries, administradors de finques, propietaris, particulars, professionals del manteniment…).

AMBIENTAL va ser la primera empresa autoritzada per part de la Generalitat de Catalunya i la primera empresa acreditada per ENAC per actuar en el camp del control de les instal·lacions de risc de produir contagi per legionel·la. Actualment, és l’empresa líder en el mercat en el control d’instal·lacions de risc de produir legionel·losi (té més de 3.000 clients).

En el camp de la Inspecció Tècnica de Màquines Recreatives n’és també líder en quota de mercat (actualment treballa amb uns 300 operadors de màquines recreatives).