Go to Top

Reorganitzem l’Àrea de Gaming

gambling-602976_640

A AMBIENTAL, hem reorganitzat la unitat d’Inspeccions de Màquines Recreatives (ITMs) per oferir un servei millor a un preu menor. La reorganització ha consistit en la incorporació de nou personal; en la dotació de major polivalència al personal inspector, que assumiran aquesta activitat conjuntament amb una altra; i en l’increment del grau d’automatització i informatització del procés.

A partir d’ara les ITMs les realitzarà un equip de tres professionals formats per a realitzar les inspeccions amb la màxima solvència, liderats pel Director Tècnic de l’Àrea, Javier Rojo.

Javier Rojo compta amb una remarcable experiència en el sector de les inspeccions d’instal·lacions tèrmiques, així com d’instal·lacions elèctriques i aparells elevadors. Des de 2009 ha treballat com a Inspector en una de les empreses més importants de seguretat industrial del món, SGS i es va incorporar a AMBIENTAL l’agost de 2014, com a Director Tècnic de l’Àrea de Tèrmiques, assumint posteriorment la direcció de l’Àrea de Baixa Tensió, i ara, de Gaming. Format a la Universitat Politècnica de Catalunya amb el títol d’Enginyer Tècnic Industrial en Electricitat, també compta amb el Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals (UOC) i té previst llicenciar-se el 2015 com Enginyer Industrial a través de la UNED.

D’aquesta manera, amb un equip més gran, més competent i amb més recursos, a AMBIENTAL hem augmentat el número d’Inspeccions Tècniques de Màquines Recreatives a realitzar i la nostra disponibilitat en èpoques punta de feina. Al augmentar el nostre rendiment, podem oferir als nostres clients una reducció significativa en les tarifes, que segons els casos, s’han vist reduïdes entre el 15 i fins al 50% del preu en origen.

Si voleu conèixer com realitzem les ITMs a AMBIENTAL, saber-ne les tarifes o demanar un pressupost personalitzat per a les vostres màquines, no dubteu en contactar amb el nostre Director Tècnic:

Javier Rojo
Director Tècnic
ÀREA: GAMING
jrojo@ambiental.es
T. 93 490 45 85
Balmes 203, 2n 2a. 08006, BARCELONA Espanya

, , ,