Go to Top

Jordi Martínez, inspector sènior de Baixa Tensió

Jordi Martínez

Jordi MartínezAl Maig del 2022 s’ha incorporat a AMBIENTAL en Jordi Martinez com a inspector sènior de l´àrea d’inspecció d’instal·lacions elèctriques, tant a nivell de Baixa Tensió com d’Alta Tensió.

Jordi Martínez compta amb una experiència de més de 13 anys en el sector de la Seguretat Industrial a Catalunya. Va iniciar la seva carrera professional a Font Enginyer, un despatx d’enginyeria de Sabadell, posteriorment va decidir dedicar-se a la seguretat industrial treballant a ECA – Bureau Veritas durant 10 anys les tasques com a inspector de Baixa Tensió, Alta Tensió i RITE. Posteriorment , el 2019 va treballar a Addient per reforçar la línia de negoci d’electricitat i créixer en altres camps com en el d’aparells elevadors.

Compta amb el títol d’Enginyer Tècnic Industrial especialitzat en Electricitat Industrial i Enginyer en Organització Industrial per l’Escola Universitària Politècnica de Terrassa, és Màster en Gestió de les àrees de Qualitat, Seguretat Industrial, Medi ambient i Responsabilitat Social Corporativa per la Universitat Camilo José Cela.

Des d’AMBIENTAL estem molt contents de la seva incorporació. Sense cap mena de dubte esta contribuint enormement, en general solidesa i capacitat de creixement a la unitat d’electricitat i al conjunt de l’equip de la nostra àrea de Seguretat Industrial.

Si necessites informació no dubtis en contactar-lo: jmartinez@ambiental.es