Go to Top

Coneixes la Guia per la Contractació de Serveis de Prevenció i Control de la Legionel·la?

GuiaLegionellaEl passat mes de juny s’ha publicat una guia relacionada amb la prevenció i el control de la legionel·la que ja havia estat presentada en el Congrés de Legionel·la i Qualitat Ambiental del passat febrer.

La guia l’ha editat ANECPLA, l’Associació Nacional d’Empreses de Control de Plagues i, publicada en castellà, porta per títol «Guía para la Contratación de Servicios de Prevención y Control de Legionella».

Aquesta guia pretén ajudar als titulars i/o responsables de contractació del servei de prevenció i control de legionel·la i instal·lacions de risc, a seleccionar la millor opció entre diverses ofertes d’empreses habilitades per a tals serveis, tenint en compte la qualitat del servei, les actuacions a dur a terme i els requisits legals establerts.

Podeu consultar el document complet aquí.

Us recordem que des d’AMBIENTAL us podem oferir inspeccions obligatòries i voluntàries d’instal·lacions amb risc de produir legionel·losi, així com serveis relacionats amb aquestes inspeccions, serveis aquests últims, especialment destinats a administracions.

Si teniu més dubtes al respecte, podeu visitar la nostra pàgina dedicada a la Legionel·la o contactar-nos via correu electrònic o al telèfon 93 490 45 85.

, , , ,